zaterdag 2 juli 2011

Zonwering Specialist actief in Rotterdam, Den Haag en het Westland

Zonwering Westland en Vrolijk Zeilmakerij & Zonwering zijn opgenomen in de ZW groep Vlaardingen. De ZW groep is actief in hoogwaardige producten welke gebruikt worden in de gebouwde omgeving. De producten range binnen de ZW groep is heel divers. De productgroep ZONWERING wordt gevoerd door WESTLAND & VROLIJK. Zonwering, Buitenreclame (vaak met zonwering gecombineerd), Buitenleven en Raamdecoratie (samen in een woning- en projectinrichtingbedrijf).

Specialisten op gebied van Zonwering is niet overdreven. Immers Vrolijk is al actief in Zonwering sinds 1878 en is naast Hofleverancier ook bekroond met het predicaat "Koninklijk". Zo is o.a. het Kurhaus al meer dan 75 klant. Bij Vrolijk is altijd heeft altijd het accent gelegen op markiezen, zeilmakerij en daar is ook een enorme kennis en ervaring opgebouwd gerelateerd aan doek. Uiteraard met oog voor vakmanschap, service en betrouwbaarheid. Een bedrijf bestaat niet zomaar 135 jaar en is niet voor niets Hofleverancier.Westland bestaat sinds 1979 en is altijd gefocust op kwaliteit, techniek, innovatie en maatwerk oplossingen. Zo heeft Westland. Hierdoor heeft Westland een enorme faam opgebouwd in maatwerk zonwering oplossingen in de gehele Benelux. Werken als Ministerie van Buitenlandse zaken, Shell Rijswijk, ING House, Provinciehuis Leuven en TPG/TNT schiphol zijn enkele van die referenties. De consumenten afdeling van Westland is Ambiance Zonwering Westland. Dit bedrijf is in 2000 genomineerd als beste zonwering bedrijf van Nederland. Uiteindelijk eindigde Westland in 2000 als 2e en in 2009 werd het bedrijf uitgeroepen tot Beste Zonwering Bedrijf van Nederland met het behalen van de titel "Zonvakker van het Jaar 2009!.

De samenvoeging van beide bedrijven is al gestart in 2009 en in augustus 2011 zullen de bedrijven actief naar buiten treden als Westland & Vrolijk. 


Westland & Vrolijk, specialisten in Zonwering in de regio Rotterdam, Den Haag en het gehele Westland.

1 opmerking:

  1. Een goede binnen zonwering is erg voor de temperatuur in huis, wij hebben laatst een duorolgordijn besteld bij een hele goede webshop, het werd ook erg snel geleverd.

    BeantwoordenVerwijderen